Tânăr din localitatea Trifești dispărut de acasă

Admin
de Admin aprilie 28, 2021 11:27

Tânăr din localitatea Trifești dispărut de acasă

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Dulcești  continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului COJOCEA MIHAI-COSMIN, de 23 ani, dat dispărut marți, 27 aprilie.

disparut de acasa trifesti cojocea cosminLa data de 27 aprilie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Dulcești au fost sesizaţi de către un bărbat din localitatea Trifești, cu privire la faptul că fiul acestuia, COJOCEA MIHAI-COSMIN, de 23 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu din data de 26 aprilie 2021 și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente : înălţime – 1.72 metri, greutate –95 de kilograme, păr negru, tuns scurt. Tânărul prezintă pete de vitiligo în zona feței.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o vestă neagră, pulover verde, panaloni tip treining de culoare gri închis cu două dungi laterale longitudinale albe, încălțăminte sport de culoare neagră, iar pe cap purta un fes gri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Trifești, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!


Admin
de Admin aprilie 28, 2021 11:27
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns