Suspect că a incendiat o maşină de pe str. Mihai Viteazu, din Piatra Neamţ, un bărbat s-a predat poliţiştilor

Admin
de Admin mai 4, 2018 13:16

Miercuri noaptea, în jurul orei 23:55, Detaşamentul de pompieri Piatra Neamț a fost solicitat să intervină, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la un autoturism în municipiul Piatra Neamț, str. Mihai Viteazu.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă și o autospecială complexă de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ.

Forţele au acționat pentru localizarea și stingerea incendiului care se manifesta la compartimentul motor.

Un lucru suspect a fost că autoturismul era mutat aproximativ 5 metri față de locul unde era parcat, cu portierele încuiate, fiind oprit într-un autoturism parcat în fața acestuia. La autoturismul al doilea s-au deteriorat datorită flăcărilor portierele de pe partea stângă și oglinda. Proprietarul a reuşit să urce în maşina şi să deplaseze maşina de lângă cea incendiată, riscând să fie prins în suflul unei eventuale explozii sau de flăcările care deja se extindeau în partea din lateral.

Cauza probabilă stabilită de pompieri a fost “folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul”.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Piatra Neamț au deschis un dosar pentru a stabili cine a pus foc în mod intenţionat.

Inițial dosarul a fost înregistrat cu autor necunoscut, însă în după-amiaza zilei de joi, 3 mai, polițiștii de investigații criminale au reușit identificarea acestuia, în persoana unui bărbat din Piatra Neamț.

Pe timpul activităților de depistare a bărbatului, în vârstă de 47 de ani, acesta s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Piatra Neamț unde și-a recunoscut fapta comisă.

Față de acesta s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Neamț.

Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunere de arestare preventivă.


Admin
de Admin mai 4, 2018 13:16
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!