Și-a bătut concubina și i-a amenințat copiii

Admin
de Admin octombrie 12, 2020 18:55

Și-a bătut concubina și i-a amenințat copiii

La data de 9 octombrie, polițiștiii Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 44 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Din investigațiile efectuate a reieșit că, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri mai vechi, bărbatul în cauză, din Oniceni, ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei sa, de 40 de ani. De asemenea, acesta ar fi amenințat-o cu acte de violență atât pe aceasta cât și pe copii săi.

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimelor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva presupusului agresor.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț

La data de 10 octombrie, cel în cauză a fost prezentat de polițiști Judecătoriei Roman, față de acesta fiind dispusă măsura preventive a controlului judiciar pentru 60 de zile.


Admin
de Admin octombrie 12, 2020 18:55
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]