Se oprește apa în comunele Alexandru cel Bun și Vânători

Admin
de Admin decembrie 21, 2020 13:08

Se oprește apa în comunele Alexandru cel Bun și Vânători

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Satul Bistrița din Comuna Alexandru Cel Bun astăzi, 21.12.2020 în intervalul orar 12.00-15.30.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Petru Rareș (de la intersecția cu Strada Drumul Mănăstirii până la Depozit DID Comcontur), Podișului, Zarzărilor, Plopușor, Profesorilor.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Vânători astăzi, 21.12.2020 în intervalul orar 12.00-16.00.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Preot Bârliba Vladimir și Tîmplarilor.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.


Admin
de Admin decembrie 21, 2020 13:08
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget