Se oprește apa în municipiul Piatra Neamț. Vezi ce zone sunt afectate.

Admin
de Admin martie 14, 2023 09:08

Se oprește apa în municipiul Piatra Neamț. Vezi ce zone sunt afectate.

Pentru efectuarea unor lucrări de reparații la conducta magistrală de aducțiune a apei, programată în data de 15 martie 2023, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în perioada 15 martie, ora 08.30 – 16 martie, ora 07.30 în Municipiul Piatra Neamț.

Vor fi afectați utilizatorii din Municipiul Piatra Neamț cu excepția Spitalului Județean Neamț, a cartierelor Mărăței, Gara Veche, 1 Mai, Speranța și a localităților Dumbrava Roșie, Săvinești, Roznov (cu satele Slobozia și Chintinici), Traian și Zănești.

Deși terminarea lucrărilor este estimata a se realiza în data de 16 martie 2023, în jurul orei 07.30, având în vedere atât timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor, cât și situațiile generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optima pentru toate zonele afectate din Municipiul Piatra Neamț, se va realiza în data de 16 martie începând cu ora 24.00.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de 0233233340 sau consumatorii noștri pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu


Admin
de Admin martie 14, 2023 09:08
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns