Se oprește apa în comunele Alexandru cel Bun și Gârcina

Admin
de Admin februarie 2, 2021 10:28

Se oprește apa în comunele Alexandru cel Bun și Gârcina

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă, existând și posibilitatea opririi temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Alexandru cel Bun, astăzi 02.02.2021 în intervalul orar 10.00-24.00.

Vor fi afectaţi utilizatorii din satele Bistrița, Scăricica și Viișoara.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi 02.02.2021 în intervalul orar 10.00-14.00 pe Strada Episcop Melchisedec din Comuna Gârcina.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.


Admin
de Admin februarie 2, 2021 10:28
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget