S-a urcat pe motocicletă fără permis şi a făcut accident

Admin
de Admin octombrie 22, 2018 14:52

Duminică, 21 octombrie, în jurul orelor 16:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bicaz au intervenit la un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că un tânăr de 19 ani, din Taşca, a condus o motocicletă din direcţia Bicaz – Tarcău. Ajuns pe strada Republicii, acesta nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit de o bordură. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a tânărului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Acesta fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date ale poliţiei, polițiștii au constatat faptul că nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană cu permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.


Admin
de Admin octombrie 22, 2018 14:52
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget