Rezultatele concursului pentru elevi ”Alege, e dreptul tău”

Admin
de Admin aprilie 4, 2019 14:01

Sâmbătă, 30 martie 2019, la Liceul Tehnologic Economic-Administrativ Piatra-Neamț s-a desfășurat etapa județeană a Concursului „Alege! Este dreptul tău!”, pe teme de protecția consumatorului. Acest concurs este organizat de Ministerul Educației Naționale în parteneriat cu Autoritatea pentru Protecția Consumatorului.

Pentru acest an, tema a fost: Informarea completă, corectă și precisă a consumatorilor.

La etapa județeană s-au calificat 13 elevi de la Colegiul Tehnic ”Petru Poni”, Roman, Colegiul Tehnic ”Ion Creangă”, Tg. Neamț, Liceul Tehnologic Economic-Administrativ, Piatra-Neamț, Colegiul Național ”Roman Vodă”, Roman, Colegiul Tehnic ”Danubiana”, Roman, Liceul Tehnologic ”Gh. Ruset Roznovanu”, Roznov, și Liceul ”Carol I”, Bicaz.

Din partea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Neamț au participat doamna cms. superior Nicoleta Nica și doamna cms. superior Elena Michiușcă. Societatea civilă a fost reprezentată prin domnul Iuliean Popa de la Asociația de Consumatori „Protect and Justice”. Din partea Inspectoratului Școlar Județean Neamț a participat domnul profesor Viorel Ciurlea, director al Palatului Copiilor Piatra-Neamț.

În conformitate cu Regulamentul concursului ”Alege! Este dreptul tău”, elevii care au obținut cele mai mari punctaje, prin însumarea notelor de la testul grilă și de la eseu, vor participa, în luna iunie 2019, la etapa națională, care se va desfășura în județul Constanța.

Elevii Alui-Ioan Radu-Florin, de la Liceul ”Carol I”, Bicaz, și Hușanu Diana-Maria, de la Colegiul Național ”Roman Vodă”, Roman, vor participa la etapa națională a acestui concurs școlar.

Au fost oferite premii și diplome din partea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Neamț și Asociației de Consumatori „Protect and Justice” Piatra-Neamț.


Admin
de Admin aprilie 4, 2019 14:01
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]