Reținut de polițiști pentru că și-a hărțuit soția la telefon și nu a respectat ordinul de protecție

Admin
de Admin noiembrie 8, 2020 12:26

Reținut de polițiști pentru că și-a hărțuit soția la telefon și nu a respectat ordinul de protecție

Un bărbat de 30 de ani, din Piatra Neamţ este cercetat de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea hotărârii judecătoreşti.

La data de 8 noiembrie, în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie de 30 de ani, cu privire la faptul că soțul său a încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa.

Echipajul de poliție s-a deplasat la locul indicat în sesizare, fiind identificat un bărbat de 29 de ani, pe care l-au condus la sediul poliției, în vederea audierii.

Din cercetări a reieșit că, bărbatul ar fi apelat-o în repetate rânduri pe soția sa și s-ar fi apropiat de locuința acesteia, încălcând în acest fel ordinul de protecție emis împotriva sa de Judecătoria Piatra Neamț, la data de 28 octombrie 2020.

Prin ordinul de protecție emis de instanța de judecată s-a dispus evacuarea acestuia din locuința comună, interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic sau în orice alt mod, cu soția sa, precum și obligația de a păstra o distanţă de minim 100 de metri faţă de aceasta și imobilul în cauză.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea hotărârii judecătorești.

Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin noiembrie 8, 2020 12:26
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget