Reţinut de poliţişti pentru că nu a respectat ordinul de protecţie impus de judecători

Admin
de Admin noiembrie 15, 2018 12:11

Marţi, 13 noiembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au identificat şi reţinut un bărbat de 40 de ani, din localitatea Dumbrava Roşie, sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești şi ameninţare.

Din cercetările efectuate a reieşit că la data de 13 noiembrie, în jurul orelor 21:00, bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa soţiei sale de 35 de ani, din Dumbrava Roşie, încălcând astfel obligaţiile dispuse prin ordinul de protecţie. Totodată, ar fi provocat scandal și i-ar fi adresat soției amenințări cu acte de violență. Polițiștii au extins cercetările și au stabilit că mai este cercetat în alte trei cauze pentru comiterea unor infracțiuni similare.

În urma probării activității infracționale, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț. Astăzi, urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin noiembrie 15, 2018 12:11
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.