Reținut de polițiști pentru că a incendiat locuința unchiului său

Admin
de Admin iulie 28, 2020 12:28

Reținut de polițiști pentru că a incendiat locuința unchiului său

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr din Roman, bănuit că ar fi incendiat anexa unui imobil ce aparține unchiului său.

La data de 26 iulie,  în baza activităților de documentare și investigare desfășurate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina în colaborare cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Neamț a fost identificată și depistată persoana bănuită de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 26 iulie, în jurul orei 05:30, un tânăr de 20 de ani, din Roman, pe fondul consumului de alcool și a unei sume de bani pe care unchiul său, de 52 de ani, din localitatea Negrești i-o datora, i-ar fi incendiat o anexă a locuinței.

În urma documentării activității infracționale, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere prin incendiere.

În cursul zilei de astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin iulie 28, 2020 12:28
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]