Rețeaua de drumuri din Neamt este practicabila

Admin
de Admin decembrie 3, 2016 14:30

drumuri-neamtPreședintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, ii asigura pe nemteni și pe toți cei care tranzitează judetul ca rețeaua de drumuri din Neamt este practicabila, iar șoferii pot pleca la drum cu incredere.

 

„Am luat toate masurile necesare pentru a asigura o buna circulatie pe drumurile din judet in caz de ninsori. Avem 52 de utilaje pe drumurile din judet si cantitati suficiente de material antiderapant.Ii asigur pe nemteni și pe toți cei care tranzitează judetul ca se pot simți în siguranta pe drumurile din Neamt”, Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamt.

 

La ora 10 mai erau nealimentate cu energie electrica 11 localitati din comunele Secuieni, Gheraiesti, Moldoveni, Poienari, Valeni, Dulcesti ca urmare a avarierii a 25 posturi de transformare de pe 5 linii de medie tensiune, 1708 consumatori rămânând fără energie electrica.  E-ON ca vor interveni rapid pentru remedierea acestor avarii iar furnizarea de energie electrica va fi reluata în cel mai scurt timp.

 


 

Admin
de Admin decembrie 3, 2016 14:30
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget
Rifil