Prins în flagrant de către un polițist în timp ce agresa sexual o femeie

Admin
de Admin septembrie 23, 2020 11:36

Prins în flagrant de către un polițist în timp ce agresa sexual o femeie

Un polițist aflat în timpul liber a intervenit în ajutorul unei femei în timp ce era agresată sexual de un tânăr din Roman. Cel în cauză a fost imobilizat și condus la sediul poliției.

La data de 20 septembrie, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie de 51 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni sexuale.

Din investigațiile efectuate de polițiști s-a stabilit că, un tânăr de 19 ani, din Roman, ar fi urmărit femeia în cauză în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiului Roman, iar în apropierea locuinței sale, ar fi acostat-o și ar fi atins-o în zona intimă, totodată exercitând acte de natură sexuală în prezența acesteia.

În momentul în care femeia a strigat după ajutor, un polițist din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț, aflat în timpul liber, a intervenit și a solicitat sprijin, la fața locului deplasându-se imediat un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Roman, tânărul fiind imobilizat și condus la sediul poliției.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală.

În cursul acestei zile, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin septembrie 23, 2020 11:36
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]