Polițiștii locali din Piatra Neamț asigură liniștea și ordinea publică la 10 unități de învățământ

Admin
de Admin septembrie 14, 2020 17:23

Polițiștii locali din Piatra Neamț asigură liniștea și ordinea publică la 10 unități de învățământ

Polițiștii Locali ai Biroului Ordine Publică – Poliția Locală Piatra Neamț asigură, și în anul școlar 2020 – 2021, la zece unități de învățământ din Piatra Neamț, desfășurarea în condiții de siguranță, a cursurilor și activităților ce presupun procesul de învățământ.

Astfel, începând din data de 14 septembrie 2020, polițiști locali vor acționa în fiecare zi, în perimetrul celor 10 școli gimnaziale și licee repartizate Poliției Locale Piatra Neamț de către IPJ Neamț, în timpul orelor de curs cât și după finalizarea acestora, pentru a monitoriza și supraveghea activitățile ce au loc în curtea și în zona adiacentă unităților de învățământ, ținând în permanență legătura cu conducerea respectivelor instituții.

Agenții Poliției Locale Piatra Neamț vor interveni pentru prevenirea producerii de fapte antisociale, pentru fluidizarea traficului rutier și pietonal, dar și pentru păstrarea distanței corespunzătoare și evitarea aglomerării de persoane, ca măsură de prevenție a răspândirii COVID – 19.

În acest context, reamintim că Poliția Locală Piatra Neamț, întreprinde acțiuni de menținere a ordinii publice la Colegiul Național Petru Rareș, Colegiul Național de Informatică, Colegiul Național ”Ghe. Asachi”, Colegiul Tehnic ”Ghe. Cartianu”, Liceul ”Dimitrie Leonida”, Liceul ”Sf. Împărați Constantin și Elena”, Școala Gimnazială nr. 5, Școala Gimnazială nr. 8, Școala Gimnazială nr. 11, Școala Gimnazială nr. 9, la restul unităților școlare din municipiul Piatra Neamț, măsurile specifice de ordine vor fi asigurate de către Poliția Municipiului Piatra Neamț și Inspectoratul Județean de Jandarmi Neamț.

”Dragi elevi, stimate cadre didactice, mult succes în noul an școlar!” urează Poliția Locală Piatra Neamț.


Admin
de Admin septembrie 14, 2020 17:23
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns