PMP Neamț ia atitudine referitor la situația locurilor de parcare din municipiul Piatra Neamț

Admin
de Admin iunie 16, 2022 15:28

PMP Neamț ia atitudine referitor la situația locurilor de parcare din municipiul Piatra Neamț

Miercuri, 15.06.2022, în ședința Consiliului Local Piatra Neamț, au fost propuse aprobării 3 proiecte, inițiator fiind primarul Andrei Carabelea, care în stilul caracteristic a reușit din nou bulversarea cetățenilor municipiului Piatra Neamț.

  1. Alba- Neagra cu parcările de reședință (mutate de la Parking la Primărie și invers). Deși pe rolul Tribunalului Neamț există înregistrată acțiunea Prefectului Județului Neamț împotriva Consiliului Local Piatra Neamț, cu termen în data de  22.06.2022, primarul s-a grăbit în emiterea unui nou proiect HCL, prin care încearcă să repare ce a stricat în luna februarie 2022. La ce să ne așteptăm? Ca în data de 22.06.2022, parcările să treacă din nou la Primărie, după ce astăzi s-a aprobat trecerea lor înapoi la Parking?
  2. Începând cu anul 2020, primarul a a urmărit mărirea organigramei Primăriei mun. Piatra Neamț, lucru pe carte l-a făcut și astăzi prin crearea de noi locuri de muncă, în mod nejustificat. Astfel, a creat încă un dispecerat de monitorizare în cadrul primăriei, cu toate că avea la dispoziție unul funcțional în cadrul Poliției Locale.
  3. Fiind o ședință convocată cu prezență fizică în sala de consiliu local, pentru a obține majoritatea necesară adoptării proiectelor a convocat și doi consilieri, care au votat online

(comunicat PMP Neamț)


Admin
de Admin iunie 16, 2022 15:28
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns