Peste 30.000 țigarete de contrabandă confiscate de polițiștii nemțeni

Admin
de Admin ianuarie 28, 2019 13:54

Sâmbătă, 26 ianuarie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au depistat în trafic o femeie de 43 de ani, din Iasi, care transporta cu autoturismul țigarete.

La controlul efectuat de polițiști, femeia nu a putut prezenta documente justificative care sa ateste provenienta acestora. In continuare politistii au luat masura ridicarii in vederea confiscarii a intregii cantități de țigarete, respectiv 29.200 țigarete, iar femeia a fost sancționată contravențional  cu amendă, conform Legii nr. 12/1990.

La aceeasi dată, politistii biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Piatra Neamț au efectuat o acțiune în piața Dărmănești, în vederea combaterii contrabandei cu țigări.

Astfel, la o femeie de 33 de ani, din Piatra Neamț, polițiștii au descoperit 1080 de țigarete, fără timbru, susceptibile a fi provenite din contrabandă. Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării, față de femeie cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, conform legii nr. 86/2006 privind Codul Vamal al României.


Admin
de Admin ianuarie 28, 2019 13:54
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.