Personalități feminine pietrene, omagiate de doamnele social-democrate

Admin
de Admin martie 5, 2019 11:30

Organizația Municipală PSD Piatra Neamț și Organizația de Femei PSD a municipiului Piatra Neamț au omagiat, luni, 4 martie 2019, personalitățile feminine care au avut o contribuție specială și au marcat istoria urbei pietrene.

Printre reprezentantele care „au făcut“ istorie în Piatra Neamț și pe care doamnele social-democrate le-au omagiat, astăzi, în cadrul unui simpozion, se numără Elena Cuza, Sidonia Hogaș, Iulia Hălăucescu, Elena Niță Ibrian, Tereza Gogu și Tatiana Antonovici.

„În preajma zilei de 8 martie, în frumosul început de primăvară de care ne bucurăm cu toții, am considerat potrivit să prezentăm într-un cadru special personalitățile feminine care au avut o contribuție semnificativă în diverse domenii, reușind să «scrie» istorie în municipiul Piatra Neamț. Cum comunitatea pietreană a dat, de-a lungul timpului, nume «grele» în toate domeniile, am identificat câteva vârfuri dintre femeile care au excelat în literatură, arte, sănătate, învățământ, istorie, fără a avea pretenția de a fi exhaustivi! Momentul pe care l-am gândit a-l realizat astăzi, 4 martie 2019, a presupus omagierea rolului jucat de femeie în comunitate“, a declarat Luminița Georgeta Vîrlan, președinte al Organizației Municipale PSD Piatra Neamț.

La eveniment au fost invitate membre și simpatizante social-democrate.

În semn de respect pentru ceea ce reprezintă fiecare dintre femei în viața de zi cu zi, organizatoarele simpozionului – Luminița Georgeta Vîrlan și Florentina Moise (președinte al Organizației de Femei PSD Piatra Neamț) au oferit flori doamnelor prezente la eveniment.


Admin
de Admin martie 5, 2019 11:30
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget