O femeie reținută de polițiștii romașcani pentru mai multe furturi dintr-un centru comercial

Admin
de Admin iunie 16, 2020 20:43

O femeie reținută de polițiștii romașcani pentru mai multe furturi dintr-un centru comercial

O femeie de 63 de ani a fost reținută de polițiști, după ce ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un centru comercial din municipiul Roman.

La data de 15 iunie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către angajata unei societăți din cadrul unui centru comercial din Roman cu privire la faptul că o femeie i-a sustras telefonul mobil.

Din cercetări a reieșit faptul că, o femeie de 63 de ani, din Roman, profitând de neatenție angajatei, i-ar fi sustras telefonul mobil, fiind suprinsă în timp ce părăsea incinta societății. La solicitarea persoanei vătămate, aceasta i-a înapoiat bunul.

La scurt timp, femeia a fost prinsă de un agent de pază, după ce ar fi sustras o pereche de sandale din același magazin.

În cursul aceleiași zile, polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții unei alte societăți din cadrul aceluiași centru comercial referitor la faptul că, femeia în cauză ar fi sustras mai multe obiecte electrocasnice.

Polițiștii au extins investigațiile și au constatat faptul că, la data de 15 mai, aceasta ar fi sustras din același magazin alte două obiecte electrocanisce.

Prejudiciul cauzat este estimat la aproximativ 1.900 de lei.

Fiindu-i probată activitatea infracțională, femeia a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetată sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de furt şi furt (3 acte materiale).

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin iunie 16, 2020 20:43
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]