O familie cu doi copii minori și-a construit un adăpost improvizat pe malul Bistriței

Admin
de Admin mai 24, 2019 15:40

Joi, 23 mai 2019, un echipaj al Poliției Locale Piatra Neamț – Biroul Ordine Publică 1, a participat la depistarea și identificarea a doi adulți și doi minori care locuiau într-un adăpost improvizat pe malul râului Bistrița – în apropiere de Ștrandul din Piatra Neamț.

Acțiunea s-a desfășurat la solicitarea reprezentanților Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț care, în timpul efectuării unor anchete în teren, au fost informați despre prezența celor 4 persoane în locuința amenajată pe malul apei. Atât bărbatul cât și concubina acestuia, împreună cu minorii în vârstă de doi, respectiv patru ani, au fost conduși la Centrul Social Împreună din Piatra Neamț, pentru a fi cazați și pentru a beneficia de măsurile de asistență socială care se acordă în astfel de cazuri.

Adăpostul improvizat a fost desființat, iar zona urmează să fie salubrizată.

Deasemenea, tot în data de 23 mai, în urma unei sesizări, o patrulă din cadrul Biroului Ordine Publică 1 s-a deplasat pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Piatra Neamț, ocazie cu care a constatat că doi bărbați (V.F. și A.D.) locuiau într-un cort, în spatele unei grădini. Cei doi au fost sancționați contravențional, au fost puși să demoleze locuința improvizată și li s-a pus în vedere să se deplaseze către  localitățile de domiciliu, orașul Roznov și comuna Girov.


Admin
de Admin mai 24, 2019 15:40
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget