O butelie a explodat într-un bloc de pe Aleea Tiparului în Piatra Neamț

Admin
de Admin iulie 28, 2022 11:06

O butelie a explodat într-un bloc de pe Aleea Tiparului în Piatra Neamț

În această dimineață, în jurul orei 8:00, pompierii au fost înștiințați despre producerea unei explozii într-un apartament dintr-un bloc de locuințe de pe strada Aleea Tiparului în municipiul Piatra Neamț.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul Piatra Neamț (două autospeciale de stingere,  o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD), SAJ, IPJ, IJJ și Delgaz Grid.

explozie butelie piatraa neamt (2)Într-o garsoniera de la parterul unui bloc a avut loc o explozie la o țeavă de gaz,  neurmată de incendiu. În urma evenimentului produs a rezultat o victimă,  un bărbat de 82 de ani. Acesta a fost evacuat de pompieri și predat unui echipaj de la SAJ, ulterior fiind transportat la UPU Piatra Neamț.

Pompierii au evacuat dintr-un apartament de la etajul al treilea o femeie cu atac de panică. Femeia de 67 de ani a fost asistată de membrii echipajului SMURD dar a refuzat transportul la spital.

Aproximativ 20 de persoane s-au autoevacuat din bloc până la sosirea forțelor de intervenție.

În urma evenimentului s-au produs importante pagube materiale în interiorul garsonierei dar și la alte locuințe unde au fost afectate ușile.

Lucrătorii de la Delgaz Grid au oprit alimentarea cu gaz până la remedierea defecțiunilor.

Reprezentanți de la ISC s-au deplasat la locul producerii evenimentului pentru evalua dacă structura de rezistență a clădirii a fost afectată.


Admin
de Admin iulie 28, 2022 11:06
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns