Noi măsuri anti-covid adoptate de CNSU

Admin
de Admin octombrie 26, 2021 13:15

Noi măsuri anti-covid adoptate de CNSU

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a adoptat, luni, o nouă hotărâre pentru introducerea certificatului verde la malluri și alte magazine nealimentare. Accesul va fi permis doar pentru persoanele vaccinate sau cele care au trecut prin boală.

În spațiile operatorilor economici care au comercializează produse nealimentare accesul este permis doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală. Sunt exceptate farmaciile din afara afara centrelor și parcurilor comerciale și a benzinăriilor.

De asemenea, pentru persoanele care merg la centrele de vaccinare din malluri sau parcuri comerciale nu este obligatoriu certificatul verde.

Persoanele care merg la serviciile publice comunitare din cadrul mallurilor sau parcurilor comerciale și care sunt nevaccinate vor trebui să prezinte un test negativ (antigen sau PCR) și un document care să justifice deplasarea.

Cei care vor să efectueze plăți la ghișeu în cadrul primăriilor, la serviciile de Taxe și Impozite sau la ANAF vor trebui să prezinte certificatul verde care sa confirme vaccinarea sau trecerea prin boală. Pentru cei nevaccinați este recomandat serviciul de plată online ghiseul.ro.

Textul Hotărârii CNSU poate fi urmărit mai jos.

Hotarare-CNSU-masuri-nr-94-din-25-10-2021

Admin
de Admin octombrie 26, 2021 13:15
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget