Minori reţinuţi de poliţişti pentru că au tâlhărit un cetăţean

Admin
de Admin noiembrie 20, 2018 14:25

În data de 19 noiembrie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare, în urma activităților specifice desfășurate, au identificat și reținut doi minori, de 15 ani, ambii din Piatra Neamț, dar care locuiau fără forme legale în localitatea Girov, bănuiți de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că la data de 12 noiembrie, în timp ce se aflau pe strada Gheorghe Cioată din Girov,  cei doi ar fi deposedat prin violență un localnic de 31 de ani, căruia i-au sustras din portofel aproximativ 600 de euro și 500 de lei.

La scurt timp, polițiștii i-au depistat și condus la sediul poliției în vederea audierii, unde cei doi au recunoscut fapta pe care au comis-o, prejudiciul creat fiind recuperat în totalitate și înapoiat persoanei vătămate.

În urma probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

Astăzi, aceștia urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.


Admin
de Admin noiembrie 20, 2018 14:25
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.