Minoră dispărută de acasă, căutată de polițiști

Admin
de Admin noiembrie 27, 2017 12:46

În ziua de 23 noiembrie, în jurul orei 12:30 ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei orașului Bicaz a fost sesizat despre faptul că minora Baciu Gabriela-Maria de 16 ani, din Hangu, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Minora disparuta HanguPolițiștii au demarat, imediat, cercetările stabilind că în dimineața zilei de 22 noiembrie minora a plecat de la domiciliul bunicii la școală și nu a mai revenit.

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 1,60-1,69 m, greutate 60-69 kg, părul lung, des, negru, uşor ondulat, constituţie robustă, ochi căprui, faţa ovală, ten alb, fără semne particulare vizibile.

La data dispariţiei, minora era îmbrăcată cu pantaloni din tercot negru, bluză neagră tip maletă, vestă neagră și era încălţată cu adidași de mărimea 37-38.

Minora a mai plecat voluntar de la domiciliu în urmă cu aproximativ 2 ani, fiind găsită cu sprijinul organelor de poliţie pe raza județului Gorj.

Poliţişti de investigaţii criminale desfăşoară verificări pentru depistarea copilei.

Cetăţenii care pot oferi orice date care să conducă la găsirea minorei sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 – Apelul de Urgenţă ori 166.000 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie.


Admin
de Admin noiembrie 27, 2017 12:46
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget