Mai multe avarii la rețeaua de apă potabilă în municipiul Piatra Neamț și comuna Săvinești

Admin
de Admin aprilie 22, 2021 10:25

Mai multe avarii la rețeaua de apă potabilă în municipiul Piatra Neamț și comuna Săvinești

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Piatra Neamț astăzi, 22.04.2021, în intervalul orar 09.00-13.00.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Mărăței, Buzești, Progresului, Narciselor, Muncii, Dimitrie Leonida.

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 22.04.2021, în intervalul orar 09.30-14.30 în:

-Comuna Savinesti, strada Dornelor și vilele: 53, 54, 55, 56.

-Municipiul Piatra Neamt, străzile: Olteniei, Siret, Trotuș, Oltului, Sucevei, Milcov, Jiului, Izvoare, Transilvaniei, Dunării, Aurel Beșu, Banatului, Moldovei, Pescăruș, 1 Mai, Mărăști, Zefirului, Terasei.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ulCompaniei http://www.apaserv.eu.


Admin
de Admin aprilie 22, 2021 10:25
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget