Lansare de carte Nicoleta Nistoreanu, la Biblioteca Județeană

Admin
de Admin septembrie 27, 2022 18:52

Lansare de carte Nicoleta Nistoreanu, la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește lansarea cărții „Flori și ghimpi“ de Nicoleta Nistoreanu, joi, 29 septembrie 2022, începând cu ora 14:30, în Sala Cupola.

Romanul este apărut la Editura Izvorul Cuvântului Buftea și are ilustrația grafică pentru copertă și interior semnată de Parasca Agape.

Prezentarea va fi făcută de poetul și preotul Dorin Ploscaru.

„Nicoleta Nistoreanu, în acest volum, deschide câteva pagini de viață, introducându-ne într-o lume reală, o lume balansând între generații, înainte și după 1989.

Sunt poveștile unor oameni simpli, dar pe cât de simpli, pe atât de frumos conturați, în toată complexitatea lor. Diferitele tipologii umane surprinse constituie, împreună, un tablou al momentului, dintr-un film al unei vieți într-o continuă transformare. Dinamica deosebită este elementul forte, personajele încercând să te prindă în mișcarea lor browniană, atât în plan personal, cât și în plan socio-economic și politic, invitându-te să cunoști sau să îți amintești anumite perioade parcurse de-a lungul vremii, în nebulosul drum de la comunismul exacerbat la o democrație deșănțată“, explică Florin Căprar.

Afis lansare carte Nicoleta Nistoreanu


Admin
de Admin septembrie 27, 2022 18:52
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns