La un pas să ardă în propria locuință din cauza unui coș de fum

Admin
de Admin aprilie 12, 2019 11:07

Noaptea trecută, în jurul orei 23:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență ”112”, despre producerea unui incendiu la acoeprișul unei locuințe particulare în localitatea Țibucani.

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autocisternă și o ambulanță SMURD de prim ajutor, din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț, fiind sprijinite şi de trei voluntari din cadrul SVSU Păstrăveni cu autospeciala din dotare și SVSU Țibucani, care au stins incendiul.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars acoperișul locuinței, realizat din astereală din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați. Proprietarii locuinței au suferit un atac de panică, fiind asistați medical de echipajul SMURD, refuzând transportul la spital.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ”efectul termic de la un coș de evacuare a fumului și gazelor fierbinți neprotejat corespunzător față de materialele combustibile”.


Admin
de Admin aprilie 12, 2019 11:07
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.