Inventar la Secția Arte, Multimedia și Carte străină a Bibliotecii Județene

Admin
de Admin octombrie 16, 2017 11:34

Secția Arte, Multimedia și Carte străină „Victor Brauner“ a Bibliotecii Județene „G.T. Kirileanu“ Neamț își anunță cititorii că, în conformitate cu reglementările legale, va desfășura, în perioada 16-20 octombrie 2017, inventarul de verificare a gestiunii.

Pe perioada desfășurării inventarului, secția își va întrerupe activitatea de împrumut la domiciliu.  Se vor înregistra doar operațiunile de prelungire a termenului de împrumut precum și cele de restituire a publicațiilor de către cititori. Program de lucru: luni-vineri 9.00-19.00.

De pe data de 23 octombrie, Secția Arte, Multimedia și Carte străină „Victor Brauner“ își va relua activitatea în program normal.

În perioada imediat următoare, cititorii fideli, precum și cei cărora această întrerupere a activității le va crea un anumit grad disconfort, sunt rugați să împrumute din timp publicațiile pe care le consideră necesare. Acest inconvenient poate fi ameliorat prin împrumutul/ consultarea pe loc a publicațiilor dorite de la celelalte compartimente ale bibliotecii județene.

Informațiile referitoare la publicațiile existente și repartiția lor în rețeaua secțiilor și filialelor bibliotecii pot fi obținute fie direct la compartimentele ce desfășoară activități cu publicul, fie prin consultarea catalogului on-line de pe site-ul www.bibgtkneamt.ro.


 

Admin
de Admin octombrie 16, 2017 11:34
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget