Intervenție grea a pompierilor pentru stingerea focului care a cuprins o locuință din Tupilați

Admin
de Admin aprilie 19, 2021 10:21

Intervenție grea a pompierilor pentru stingerea focului care a cuprins o locuință din Tupilați

În data de duminică, 18 aprilie, în jurul orei 14:50, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la o locuință din comuna Tupilați.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit patru echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului Roman și o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Piatra Neamț,  un echipaj cu o autospecială de stingere din cadrul SVSU Războieni și voluntari din cadrul SVSU Tupilați.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă generalizat la nivelul acoperișului cu posibilitatea propagării la întreaga locuință și la o altă locuință aflată în vecinătate.

Intervenția a fost una de durată (patru ore) din cauza materialelor combustibile depozitate în podul locuinței – obiecte de mobilier, obiecte de îmbrăcăminte,  covoare,  aparate electrocasnice etc.

Forțele de intervenție au evacuat din interiorul locuinței bunuri materiale.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars acoperișul locuinței (construit din astereală lemn cu învelitoare din tablă) pe o suprafață de aproximativ 380 mp și bunurile materiale depozitate în podul locuinței. Nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind ”coșul de fum deteriorat”.


Admin
de Admin aprilie 19, 2021 10:21
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns