Intervenție grea a pompierilor la un incendiu în Piatra Șoimului

Admin
de Admin septembrie 25, 2021 12:46

Intervenție grea a pompierilor la un incendiu în Piatra Șoimului

Prin apel la 112, vineri, 24 septembrie, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Piatra Șoimului.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii pietreni cu 4 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD,  pompierii voluntari din cadrul SVSU Roznov cu o autospecială de stingere și pompierii voluntari din cadrul SVSU Piatra Șoimului.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la o locuință și la mai multe anexe gospodărești, cu posibilitatea propagării la o altă locuință P+1 aflată în imediata apropiere. În interiorul locuinței se afla o butelie care explodat.

Incendiul s-a propagat cu repeziciune din cauza multitudinii materialelor combustibile și a condițiilor meteo, vânt puternic.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars: o locuință (cu o suprafață de aproximativ 130 mp), 3 anexe gospodărești cu o suprafață de aproximativ 170 mp (2 magazii și un adăpost pentru animale), lemne pentru foc, cereale, unelte, documente de identitate și bunurile materiale aflate în interiorul locuinței.

A fost salvată locuința aflată în imediata apropiere de locul producerii incendiului.

Proprietara în vârstă de 81 de ani a suferit un atac de panică.  Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, dar a refuzat transportul la spital.

Scurtcircuitul electric (siguranțe fuzibile improvizate) a fost stabilit ca fiind cauza probabilă de producere a acestui incendiu. Nu au fost victime.


Admin
de Admin septembrie 25, 2021 12:46
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns