Încep lucrările de asfaltare pe Aleea Ulmilor din Piatra Neamț

Admin
de Admin aprilie 26, 2022 16:28

Încep lucrările de asfaltare pe Aleea Ulmilor din Piatra Neamț

Pe 27 aprilie vor demara lucrările de frezare și asfaltare pe Strada Aleea Ulmilor din Piatra-Neamț, începând de la intersecția cu Str. Hangului. În primă etapă se vor efectua lucrările de frezare, după care se vor ridica la cotă căminele de canalizare și în final se va turna covorul asfaltic.

Aleea UlmilorTotodată se vor executa lucrări de reparații la două parcări din cartierul Dărmănești pentru care s-au primit numeroase sesizări de la cetățeni. Este vorba despre parcarea din spatele fabricii de pâine și parcarea de pe str. Nicolaie Iorga.

Lucrările se vor desfășura în intervalul orar 08:30-20:30 și vor dura aproximativ trei săptămâni.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Totodată, facem apel la toți cei care locuiesc în zonă să respecte indicațiile panourilor informative. Iar cei ce găsesc înștiințări pe parbriz să mute autoturismele din zonă, pentru a permite intervenția echipelor și utilajelor. Astfel, vom putea evita întârzieri inutile în graficul de lucrări. 

Conform „Regulamentului privind normele de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică”, în situația efectuării unor lucrări edilitare (ex. asfaltare) anunțate în prealabil, posesorilor de autovehicule le revine obligația de a elibera zona afectată de lucrări, pe durata realizării acestora.

În paralel, Societatea Publiserv continuă lucrările de plombare a asfaltului carosabil.


Admin
de Admin aprilie 26, 2022 16:28
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget