Incendiul de pe strada Progresului a fost provocat de o țigară uitată pe balcon

Admin
de Admin noiembrie 4, 2021 11:56

Incendiul de pe strada Progresului a fost provocat de o țigară uitată pe balcon

În această dimineață, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la un apartament din municipiul Piatra-Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț cu două autospeciale de stingere, o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare mare de fum la balconul unui apartament situat la etajul patru într-un bloc de locuințe din strada Progresului.

Trei locatari din bloc au fost evacuați de pompieri, iar ceilalți locatari s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.

Proprietarul apartamentului în vârstă de 62 de ani a suferit ușoare intoxicații cu monoxid de carbon. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD dar a refuzat transportul la spital.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars bunurile materiale aflate în balcon (obiete de mobilier, materiale textile etc) și s-a deteriorat ușa unei camere.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei țigări.


Admin
de Admin noiembrie 4, 2021 11:56
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget