Incendiu la o locuință din Săbăoani provocat de acumulările de gaze de la o butelie

Admin
de Admin februarie 22, 2019 11:23

Joi, 21 februarie, dispeceratul ISU – Ambulanță a fost anunțat despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Săbăoani.

La locul evenimentului s-au deplasat 3 echipaje de pompieri, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. A fost solicitat în sprijin și SVSU Săbăoani cu autospeciala din dotare.

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Săbăoani a reușit să localizeze incendiul care se manifesta generalizat in trei camere ale locuinței. Forțele lucrează pentru lichidarea incendiului.

Proprietara a suferit un atac de panică, fiind asistată medical de echipajul de paramedici SMURD. Aceasta a refuzat transportul la spital.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars bunurile din trei camere, elemente de tâmplărie și aproximativ 35 metri pătrați din acoperiș.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ”explozie urmată de incendiu de la acumulări de gaze de la o butelie de aragaz”.


Admin
de Admin februarie 22, 2019 11:23
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget