Incendiu la o locuință din cartierul Văleni, municipiul Piatra Neamț

Admin
de Admin aprilie 27, 2021 11:07

Incendiu la o locuință din cartierul Văleni, municipiul Piatra Neamț

Ieri seară, în jurul orei 20:10, prin apel la 112, dispeceratul ISU Neamț a fost informat despre producerea unui incendiu produs la o locuință din municipiul Piatra-Neamț, cartier Văleni.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

Incendiul se manifesta generalizat cu flacără deschisă, în interiorul unei camere și in holul de la parterul unei locuințe cu etaj, cu posibilitatea propagării la întreaga construcție.

Până la sosirea forțelor de intervenție proprietarii locuinței împreună cu trei minori s-au autoevacuat din locuința în care se manifesta incendiul.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars bunurile materiale din interiorul camerei în care s-a manifestat incendiul (obiecte de mobilier,  materiale textile,  aparate electrice  etc), bunuri aflate în hol și s-au deteriorat obiecte de la parterul locuinței.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind ”efectul termic al curentului electric”. Nu au fost înregistrate victime.


Admin
de Admin aprilie 27, 2021 11:07
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget