Incendiu extins pe acoperişul unui bloc din Piatra Neamţ

Admin
de Admin iulie 27, 2017 14:02

Astăzi, 27 iulie, în jurul orei 13:00, un incendiu grav a cuprins acoperișul unui bloc din municipiul Piatra-Neamț. Este vorba de blocul aflat în spatele Inspectoratului Școlar Județean Neamț, zona Ozana. Pompierii au intervenit in forţă şi încearcă să stingă focul.

Focul s-a extins pe tot acoperişul şi ameninţă locuinţele aflate la ultimul etaj. Se pare că nu sunt victime şi locatarii au fost evacuaţi. Vom reveni cu amănunte.

Later edit: 

“Pentru intervenţia incendiului anunţat astăzi, în jurul orei 13.04, la 112, s-au deplasat 6 echipaje de stingere, 2 autospeciale de capacitate medie, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de intervenţie şi comandă. Ajunşi la locul intervenţiei, colegii mei au constatat că incendiul se manifesta la acoperişul blocului de locuinţe. Au fost evacuate 6 persoane şi un câine. Printre persoanele evacuate, una dintre acestea avea o deficienţă locomotorie”, a declarat Adrian Rotaru, purtător de cuvânt ISU Neamţ.

“Primăria Piatra-Neamț este pregătită să asigure hrană și cazare persoanelor ale căror locuințe au fost afectate de incendiu, la căminul Colegiului Gheorghe Cartianu și în locuințele din proprietatea municipalității. Primăria va asigura sprijin financiar victimelor incendiului de la blocul nemțesc în urma unor anchete sociale. Așteptăm o evaluare completă a pagubelor generate de incendiu și suntem pregătiți sa intervenim cu măsuri suplimentare” a declarat pe facebook primarul Dragoș Chitic.

La ora 16.00 se convoacă comitetul de urgenţă într-o şedinţă extraordinară, susţinută de prefectul judeţului Neamţ, Vasile Panaite, alături de membrii din IGSU Neamţ.

Cauza probabilă a incendiului a fost, cel mai probabil, un scurtcircuit.


Admin
de Admin iulie 27, 2017 14:02
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Programul Targul de Craciun la Neamt