În arestul poliției după ce și-a bătut și sechestrat propria mamă

Admin
de Admin iunie 12, 2019 12:25

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au reținut pentru 24 de ore un tânăr din Ion Creangă, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate.

La data de 10 iunie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către personalul medical al unității spitalicești din Roman, despre faptul că unei femei de 43 de ani, din localitatea Ion Creangă, i-au fost acordate îngrijiri medicale, în urma unei agresiuni fizice.

Investigațiile au arătat faptul că la data de 9 iunie, pe fondul consumului de alcool, un tânăr de 29 de ani, din Ion Creangă, ar fi avut o altercație cu mama sa, de 43 de ani, pe care a lovit-o cu pumnii și picioarele în zona corpului, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 30-35 zile de îngrijiri medicale. Totodată, acesta ar fi încuiat-o într-o cameră a locuinței și i-ar fi interzis să părăsească incinta imobilului.

Polițiștii au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate. Tânărul a fost reținut de polițiști, în urma documentării activității infracționale, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin iunie 12, 2019 12:25
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]