În arestul poliției după ce a intrat peste o femeie in casă și a bătut un tânăr

Admin
de Admin mai 23, 2019 14:08

Un bărbat din Piatra Neamț a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și distrugere.

La data de 22 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați despre faptul că pe o stradă din Piatra Neamț a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Din cercetările efectuate a reieșit că pe fondul unor neînțelegeri, un bărbat de 42 de ani a pătruns în locuința unei femei de 45 de ani, din Piatra Neamț, unde ar fi lovit cu pumnii și picioarele un tânăr de 19 ani. De asemenea, acesta ar fi distrus obiecte de mobilier și bunuri electrocasnice din locuință, prejudiciul creat fiind de 3.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin mai 23, 2019 14:08
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]