Hainele donate de pietreni au ajuns la cei nevoiaşi

Admin
de Admin iulie 24, 2018 14:15

Amplasarea unui container pentru colectarea articolelor de îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării s-a dovedit a fi  un proiect de succes. Primele articole donate de pietreni au ajuns deja la persoanele din grupuri vulnerabile aflate în evidenţa Direcției de Asistenta Sociala a Primăriei Piatra-Neamț.juca

„Pietrenii si-au demonstrat încă odată spiritul civic și solidaritatea și vreau să le mulțumesc pentru acest lucru. Intr-un timp foarte scurt s-au strâns peste doua tone de articole de îmbrăcăminte pe care le-am dăruit persoanelor care au nevoie din municipiul  Piatra-Neamț. Impactul foarte mare mă determina să mă gândesc foarte serios la amplasarea de noi containere cu aceeași destinație in fiecare cartier al orașului”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Numărul mare de articole donate a determinat municipalitatea să se organizeze pentru golirea containerului de doua ori pe zi. Produsele sunt depozitate intr-un spațiu special amenajat administrat de Direcția de Asistenta Sociala, triate și transmise periodic persoanelor nevoiașe aflate in evidenta serviciului social al municipalității. Campaniei publice  inițiată de primăria Piatra-Neamț i s-au alăturat deja și o  parte dintre ONG-urile din domeniul social care s-au oferit sa sprijine aceasta acțiune de suflet.


Admin
de Admin iulie 24, 2018 14:15
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns