Facultatea de Muzică din Piatra Neamţ împlineşte 20 de ani

Admin
de Admin octombrie 9, 2018 12:54

Joi, 11 octombrie 2018, este o zi importantă pentru Facultatea de Muzică din Piatra-Neamţ. În prezent extensie a Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, instituţia de învăţământ superior muzical pietreană aniversează douăzeci de ani de la înfiinţare.

În ziua amintită va avea loc o serie de manifestări, care se doresc a fi o întoarcere în timp, la vremea când, în octombrie 1998, debutau primele cursuri teoretice ale Colegiului Universitar de Muzică, prima denumire sub care a funcţionat actuala Facultate.

De la ora 13:00, la sala “Sergiu Celibidache” a Facultăţii va avea loc o conferinţă de presă, urmată de lansarea cărţii aniversare “Douăzeci de ani de învăţământ superior muzical la Piatra-Neamţ”.

În continuare, de la ora 18:00, la sala “Calistrat Hogaş” a Consiliului Judeţean Neamţ se va desfăşura concertul aniversar, care, în fapt, va constitui deschiderea oficială a Stagiunii artistice 2018-2019. Evenimentul muzical este organizat de câţiva ani, în colaborare, de Academia de Muzică “Gheorghe Dima”, Extensia Piatra-Neamţ şi Centrul pentru Cultură şi Arte “Carmen Saeculare” Neamţ.

Afis Deschidere stagiune 2018


 

Admin
de Admin octombrie 9, 2018 12:54
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns