Expoziție-eveniment de fotografie contemporană la Biblioteca Județeană

Admin
de Admin august 16, 2022 11:52

Expoziție-eveniment de fotografie contemporană la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează expoziția-eveniment de fotografie contemporană, în care debutează patru artiști fotografi nemțeni, în Sala Cupola și în spațiul expozițional de la parterul Corpului A, în perioada 16-31 august 2022.  Expun Adrian Ciupercă, Petru Mihail Clopoțel, Ioan Clopoțel și Florin Ghimiș. Vernisajul va avea loc miercuri, 17 august 2022, cu începere de la ora 16:00. Prezentarea va fi asigurată de prof. Ștefan Potop, președintele UAP, Filiala Neamț.

Adrian Ciupercă este absolvent al Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice, specializarea producție film și televiziune, Chișinău, Republica Moldova, promoția 2021. Petru Mihail Clopoțel a urmat cursurile de licență ale Facultății de Arte Vizuale, specializarea fotografie și video, din cadrul Universității Naționale „George Enescu“ din Iași, pe care le-a absolvit în anul 2016. Ioan Clopoțel a finalizat, în anul 2020, cursurile de masterat organizate la aceeași universitate ieșeană, în specializarea fotografie, video și procesarea computerizată a imaginii. Florin Ghimiș este, de asemenea, absolvent al Universității „George Enescu“, licență și masterat, în aceeași specializare, în anul 2020.

„Suntem patru forțe proaspete care ne-am adunat pentru a ridica pe simeze unele dintre lucrările noastre de fotografie contemporană. Sperăm să trezim interesul pasionaților de fotografie din localitate, pe care îi invităm la vernisaj. Lucrările sunt de dimensiuni apreciabile și acoperă multiple genuri ale acestei arte, încercând să stabilească legături cu cele mai interesante curente fotografice depistate în lumea vânătorilor de imagini“, a precizat Clopoțel sr.

expozitie eveniment de Fotografie contemporană


Admin
de Admin august 16, 2022 11:52
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns