Expoziția ”Bucurii de primăvară”, la Biblioteca Județeană G. T. Kirileanu

Admin
de Admin aprilie 12, 2019 14:06

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, în parteneriat cu Fundația Ileana și Școala Populară de Artă Piatra-Neamț din cadrul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ Neamț, organizează expoziția de pictură „Bucurii de primăvară“. Expoziția va fi găzduită în Sala Cupola, în perioada 12 aprilie – 2 mai 2019.

Vor expune Ana Ivanov, Rodica Filip, Margareta Neculai și Ileana Crăciun, eleve ale Școlii Populare de Artă Piatra-Neamț din cadrul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ Neamț.

Expoziția va avea vernisajul marți, 16 aprilie 2019, de la ora 17:00, iar prezentarea va fi făcută de prof. Cristian Bistriceanu. Evenimentul va fi însoțit de momente muzicale susținute de Corul „Camena“, dirijor Elena Amariei, și de un recital la clarinet interpretat de Mihai Cociorvă, acompaniat de prof.dr. Adrian Stroici.

Demn de menționat este și faptul că participanții la vernisaj vor fi înscriși, gratuit, într-o tombolă organizată de artistele expozante, prin intermediul căreia, la final, va fi desemnat câștigătorul uneia dintre lucrările expuse și oferite cadou.

expozitie pictura bucurii de primavara


Admin
de Admin aprilie 12, 2019 14:06
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]