Etapa interjudețeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență

Admin
de Admin iulie 13, 2018 12:26

În perioada 9 – 11 iulie 2018, în municipiul Focșani s-a desfășurat etapa interjudețeană a Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, competiție organizată de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Anghel Saligny” al județului Vrancea.

La aceasta au participat echipajele reprezentative ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență din județele Vaslui, Iași, Botoșani, Suceava, Neamț, Bacău și Vrancea.

Județul Neamț a fost reprezentat de către Serviciul voluntar pentru situații de urgență al comunei Săbăoani și Serviciul privat pentru situații de urgență al operatorului economic SC CERSANIT ROMÂNIA SA ROMAN.

Echipele participante s-au întrecut în parcurgerea următoarelor probe:

  • Ştafeta 4 x 100 m;
  • Pista de îndemânare şi viteză;
  • Dispozitivul de intervenţie.

La finalul competiției lotul serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă al comunei Săbăoani a ocupat locul IV în clasamentul general și locul III la proba „Ștafeta 4 x 100 metri”, iar lotul serviciului privat pentru situaţii de urgenţă al SC CERSANIT ROMÂNIA SA ROMAN a ocupat locul III în clasamentul general și locul III la proba „Dispozitivul de intervenție”.

Anul viitor, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț va fi gazdă pentru celelalte județe participante la această competiție.


Admin
de Admin iulie 13, 2018 12:26
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget