Echipe mixte trimise de primăria Piatra Neamț vor merge pe teren pentru a verifica situația persoanelor în vârstă

Admin
de Admin martie 13, 2020 12:58

Primăria Piatra-Neamț trimite echipe mixte la domiciliul persoanelor vârstnice din oraș pentru a verifica starea de sănătate, precum și necesarul de medicamente și alimente.

”Pentru această perioadă specială, în care întreaga omenire se află  sub amenințarea infectării cu noul coronavirus, luăm la Piatra-Neamț măsuri excepționale de protecție și de sprijinire a populației, îndeosebi pentru persoanele cele mai vulnerabile. Am decis ca echipe mixte formate din personal de la Direcția de Asitență Socială a primăriei și Poliția Locală să meargă pe teren, acasă la persoanele în vârstă, îndeosebi cele singure, pentru a verifica starea lor de sănătate și necesarul de alimente sau medicamente”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Persoanelor vârstnice care sunt vizitate de echipele mixte desemnate de municipalitate  li se transmite și un număr de telefon la care pot suna  în această perioadă dacă apar probleme deosebite care necesită sprijin din partea primăriei.

Printre măsurile speciale derulate de către municipalitatea pietreană pentru prevenirea infectării populației din Piatra-Neamț cu noul Coronavirus Covid-19  în această perioadă sunt și dezinfectarea locurilor de joacă publice din oraș în perioada nopții, a spațiilor publice cu aflux mare de oameni sau în care se desfășoară activități cu publicul.


Admin
de Admin martie 13, 2020 12:58
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]