Dispărut de acasă, găsit de o polițistă

Admin
de Admin decembrie 20, 2019 13:52

Un bărbat de 67 de ani, din Piatra Neamț, dispărut la data de 17 decembrie, a fost gasit pe o stradă din municipiu, în aceeași zi, de către o polițistă.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, la data de 17 decembrie, în jurul orei 16:00, de către o femeie de 67 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce soțul său, de 67 de ani, se afla pe o bancă din Piatra Neamț, ar fi plecat într-o direcție necunoscută, fără să o anunțe.

Acesta este cunoscut în evidențele medicale cu probleme de sănătate – pierderi de memorie, fiind sub tratament medical de specialitate.

Imediat după sesizare, polițiștii s-au mobilizat, fiind constituite echipe operative de căutare. În activități au fost angrenate peste 30 forțe, fiind cooptați jandarmi, pompieri, polițiști locali și reprezentanţi ai firmelor de pază, care au demarat de urgenţă căutările, pentru a găsi bărbatul.

După aproximativ 6 ore, în timp ce o polițistă din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, se deplasa de la locul de muncă spre domiciliu, a identificat bărbatul dispărut pe o stradă din Piatra Neamț și l-a condus la sediul poliției.

Pe perioada dispariției, acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni.


Admin
de Admin decembrie 20, 2019 13:52
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns