De revelion ne uităm de la balcon

Admin
de Admin decembrie 17, 2020 11:48

De revelion ne uităm de la balcon

Guvernul nu va relaxa măsurile actuale în perioada sărbătorilor de iarnă și a revelionului. Restricțiile se vor păstra, chiar dacă există multe cereri din partea reprezentanților Horeca pentru permisiunea circulației până la ora 1:00.

Secretarul de stat Raed Arafat a menționat că este perioada în care oamenii vor să meargă la petreceri, în locuri greu de controlat și există posibilitatea infectării cu COVID-19.

Referitor la ce ar putea face românii în noaptea dintre ani, Raed Arafat a precizat în timpul unui interviu al un post de televiziune central: „Ieșim pe balcon, ne uităm pe geam, ne uităm la televizor”.

„Sunt convins că unii vor coborî în fața blocului, dar să iasă cu mască, să respecte regula din spațiul public. Dar nu concerte, nu petreceri, așa ceva nu va fi posibil”, a mai spus secretarul de stat.

Pentru cei care au rezervări la munte, Raed Arafat a indicat că soluția cea mai bună pentru revelion este ”să ducă mâncarea în cameră și să sărbătorească ca și cum ar fi fost acasă”. În acest fel s-ar evita contactul între persoanele care s-ar aduna în sălile de evenimente.


Admin
de Admin decembrie 17, 2020 11:48
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget