Crimă la Roman: un individ și-a înjunghiat soția și fetele gemene de doar 3 luni

Admin
de Admin noiembrie 6, 2021 13:11

Crimă la Roman: un individ și-a înjunghiat soția și fetele gemene de doar 3 luni

Polițiștii au fost sesizați sâmbătă, în jurul orei 8:00, despre o posibilă violență în familie într-un apartament din municipiul Roman.

La sosire forțele de ordine au constatat că un bărbat și-a fi înjunghiat soția și cele două fetițe gemene, în vârstă de 3 luni. Una dintre fetițe a murit, iar sora ei și mama se află în stare gravă la spital.

”La data de 06.11.2021, în jurul orei 8:00, a fost înregistrat un prim apel 112, efectuat de un vecin, cu privire la acte de agresiune ale lui D.N., din municipiul Roman, la adresa soției. Echipajul sosit la fața locului, prin forțarea ușii de acces, a pătruns în locuința, context în care a găsit cele 2 fiice gemene ale autorului, în vârstă de 3 luni, înjunghiate, în zonă inimii, respectiv a abdomenului. În timpul conflictului, fiul celor 2 soți, în vârstă de 10 ani, a fugit din locuința părinților, la un vecin, ulterior fiind transportat la spital, prezentând atac de panică”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

„În această dimineață, în jurul orei 9, au fost transportate la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman trei victime. Dintre acestea, două fete gemene de două luni și jumătate. Una dintre fetițe era în stop cardio-respirator, cu plăgi înjunghiate toracic și abdominal, s-au aplicat manevre de resuscitare, dar, din păcate, fără răspuns. Cea de-a doua fetiță avea plăgi înjunghiate abdominale, cu eviscerație, fiind transportată cu elicopterul la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ‘Sfânta Maria’ din Iași. Mama fetițelor, în vârstă de 34 de ani, nu prezintă leziuni amenințătoare de viață și se află în Compartimentul de Primire Urgențe sub supraveghere medicală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Roman, conform Ziarului de Roman.

Fetița transportată la Iași este momentan în stare stabilă și va fi operată. Medicii sunt optimiști și speră într-o evoluție favorabilă a sănătății copilului.

Polițiștii au deschis dosar penal și fac în continuare cercetări la fața locului.


 

Admin
de Admin noiembrie 6, 2021 13:11
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget