Concursuri de preselecție pentru dansatori și soliști de muzică populară organizat de Centrul pentru Cultură ”Carmen Saeculare”

Admin
de Admin februarie 5, 2021 10:12

Concursuri de preselecție pentru dansatori și soliști de muzică populară organizat de Centrul pentru Cultură ”Carmen Saeculare”

PRESELECŢIE PENTRU „FLORICICĂ DE LA MUNTE” JUNIOR

Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ organizează preselecție în vederea înființării unei noi formaţii, „Floricică de la munte” Junior, care să cuprindă opt perechi de dansatori.

Sunt așteptați să participe la preselecţie tineri talentați în domeniului dansului popular cu vârsta cuprinsă între 10 şi 14 ani, cu aspect fizic plăcut, cu ținută artistică. Costumul popular este opțional.

Preselecția va avea loc în sala de repetiţii a Ansamblului folcloric „Floricică de la munte” (strada Ştefan cel Mare, nr. 3A, Piatra-Neamţ) în zilele de luni, 8 februarie, miercuri, 10 februarie, luni, 15 februarie şi miercuri 17 februarie 2021, începând de la ora 16:00.

Înscrierile nu presupun nici o taxă şi se fac zilnic, de luni până vineri (orele 8:00-16:00) la numărul de telefon 0233.21.40.26, sau la secretariatul instituţiei, strada Ştefan cel Mare, nr. 3A, Piatra-Neamţ.

Vă așteptăm cu drag, dorindu-ne să promovăm împreună zestrea plaiurilor noastre – jocul popular, comoară a sufletului românesc!

PRESELECŢIE PENTRU “VEDETA POPULARĂ” DE LA TVR

Centrul pentru Cultură și Arte “Carmen Saeculare” este partener de proiect cu Televiziunea Română.

Televiziunea Română caută o “Vedetă populară” în județul Neamț și partener în acest renumit proiect național este Centrul pentru Cultură și Arte “Carmen Saeculare”.

Evenimentul, care va avea loc la Piatra-Neamț, se va desfășura pe data de 10 februarie, la Sala “Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț, între orele 10 și 18.

La preselecție sunt așteptați toți cei care iubesc muzica populară și au împlinit vârsta de 16 ani.

În calitate de partener în acest grandios proiect național, ajuns la sezonul 6, ne onorează prezența la Piatra-Neamț a prestigioasei echipe a emisiunii urmărite de milioane de români!

Iubești muzica populară? Vrei să apari pe scenă? Vrei să ajungi vedetă populară? Pregătește-ți vocea, învinge-ți tracul și intră pe 10 februarie în competiție. Cel mai bun va învinge! Poți învinge chiar tu!

Concurenţii la preselecţie vor prezenta două melodii, o doină şi o piesă ritmată, la ultima acompaniamentul fiind înregistrat pe suport electronic.


Admin
de Admin februarie 5, 2021 10:12
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns