”Clubul de franceză” revine la Biblioteca Județeană

Admin
de Admin septembrie 18, 2019 12:06

Afis Clublul de Franceza septembrie 2019Biblioteca Județeană „G. T. Kirileanu“ Neamț revine în întâmpinarea persoanelor dornice să-și dezvolte competențele de comunicare în limba franceză și vă invită să participați la întâlnirile săptămânale ale Clubului de franceză, organizate în cadrul Filialei de Carte străină în fiecare miercuri, de la ora 17.00, începând din data de 18 septembrie 2019.

Pe parcursul unei ore vor avea loc conversații uzuale tematice în limba franceză, lectura și interpretarea unor texte, schimburi de idei și opinii, completate cu exemplificări audio-video, în compania doamnei profesoare Elena David, moderatoarea dialogului.

În perioada septembrie-decembrie 2019, temele directoare ale întâlnirilor clubului se vor axa pe itinerarii culturale în țări francofone.

Clubul de franceză se adresează tuturor celor care au un minim de cunoștințe de limba franceză și doresc să-și exerseze și să-și îmbunătățească abilitățile de înțelegere și comunicare în domeniu.

Participarea este gratuită, pe baza permisului de bibliotecă.

Ca urmare a solicitărilor continue de studiu și lectură în limba franceză, venite din partea publicului, Filiala de Carte străină a Bibliotecii Județene „G.T. Kirileanu“ Neamț și-a îmbogățit și diversificat colecțiile de documente în limba franceză, atât prin achiziții proprii, cât și prin donații diverse, adresându-se tuturor categoriilor de vârstă și tuturor gusturilor și intereselor de lectură. Ghiduri de conversație, dicționare, enciclopedii, reviste de știință și informare, literatură pentru copii, adolescenți și adulți, cursuri de învățare a limbii franceze pe suport tradițional sau audio-video, tratate și sinteze din diferite domenii ale cunoașterii, vă așteaptă să le studiați!

Precizăm, cu acest prilej, faptul că, prin colecțiile pe care le deține și prin activitățile pe care le organizează, Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț reflectă și promovează diversitatea culturală și lingvistică și susține dialogul intercultural. Totodată, reamintim publicului că, alături de fondul de carte în limba franceză, Filiala de Carte străină pune la dispoziție spre informare și lectură colecții de documente în peste 35 de limbi străine, pe suport clasic, audio sau audio-video.


Admin
de Admin septembrie 18, 2019 12:06
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]