Club de lectură și atelier conversațional de limba engleză

Admin
de Admin iunie 8, 2018 14:16

Biblioteca Județeană “G.T. Kirileanu” Neamț organizează, în cadrul Secției de Împrumut Carte pentru copii și Ludotecă “Ion Creangă”, Club de lectură și Atelier conversațional de limba engleză.

Clubul de lectură este adresat copiilor și se desfășoară joia, o dată la două săptămâni, de la ora 14:00 la ora 15:00, având-o drept coordonatoare pe bibliotecara Lăcrămioara Elena Dabija.

Clubul de lectură are ca obiective dezvoltarea competențelor lingvistice, de lectură și comunicare ale copiilor, cultivarea interesului pentru carte la copii pornind de la opere literare adecvate vârstei: dezvoltarea capacității de înțelegere și interpretare a textului literar; stimularea capacității creative a copiilor și cultivarea simțului valorii prin prezentarea unor opere literare importate din literatura universală; familiarizarea copiilor cu lumea bibliotecii și, prin aceasta, cu experiența lecturii, atât de atât de utilă pentru orice vârstă, și cu atât mai mult pentru micii cititorii, precum și petrecerea timpului liber într-un mod creativ, plăcut și fructuos pentru formarea personalității copiilor.

Pot participa utilizatorii Secției de Carte pentru copii și Ludotecă “Ion Creangă” înscriși la Clubul de lectură gratuit, pe baza permisului de bibliotecă.

Atelierul conversațional de limba engleză se desfășoară joia, o dată la două săptămâni, în alternanță cu Clubul de lectură, de la ora 14:00 la ora 15:00, tot în cadrul Secției de Împrumut Carte pentru copii și Ludotecă “Ion Creangă” și tot în coordonarea bibliotecarei Lăcrămioara Elena Dabija.

Participanții sunt, de asemenea, utilizatori ai Secției de Carte pentru Copii și Ludotecă “Ion Creangă” înscriși la atelier gratuit, pe baza permisului de bibliotecă, și sunt organizați pe grupe de vârstă: 6-9 ani și 10-14 ani.

Atelierul conversațional de limba engleză își propune ca obiective cunoașterea limbii engleze (conversație, lectură, scris) prin joc, exerciții, comunicare; dezvoltarea capacității de comunicare și de utilizare a limbii engleze (dezvoltarea vocabularului – cuvinte, expresii – cunoașterea noțiunilor de gramatică a limbii engleze prin lectură, jocuri, conversație), dezvoltarea armonioasă a personalității copiilor, precum și promovarea fondului de carte și a serviciilor oferite de Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț.

Luni, 11 iunie 2018, Clubul de lectură se va desfășura în cadrul Punctului de lectură din cartierul Speranța, unde sunt așteptați copiii înscriși la bibliotecă.

Participarea este gratuită, pe baza permisului.


Admin
de Admin iunie 8, 2018 14:16
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget