Cercetat pentru părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală

Admin
de Admin ianuarie 12, 2018 11:17

În ziua de 10 ianuarie, în jurul orei 13:00, dispeceratul Poliției municipiului Piatra Neamț a fost sesizat de un bărbat de 65 de ani, din Piatra Neamț, despre faptul că a fost victima unui accident rutier, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

În urma declanșării cercetărilor, polițiștii au stabilit că accidentul rutier a avut loc în ziua de 09 ianuarie, la intersecţia străzilor Orhei cu Traian din municipiului Piatra Neamț. În timp ce bărbatul de 65 de ani se deplasa pe bicicletă în interiorul sensului giratoriu amplasat la intersecţia străzilor, a fost acroşat de un autoturism şi a căzut pe partea carosabilă. După producerea evenimentului, conducătorul auto a discutat cu victima pentru a o transporta la Spitalul Judeţean Neamţ, în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă acesta a refuzat.

Ca urmare a activităţilor desfăşurate de polițiștii Biroului Rutier Piatra Neamţ, ieri, în jurul orei 16.00, a fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 46 de ani, din Piatra Neamț, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.


Admin
de Admin ianuarie 12, 2018 11:17
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]