Campania de ecologizare “Piatra Curată” – 2018

Admin
de Admin aprilie 2, 2018 15:31

Este timpul pentru curățenia de primăvară! Primăria Piatra-Neamț dă startul unei noi ediții a campaniei de ecologizare „Piatra Curată”. Acțiunea se desfăşoară pe toată durata lunii aprilie și sunt invitați să se implice toți cetățenii municipiului Piatra-Neamț care vor să se alăture acțiunilor municipalității de ecologizare și înfrumusețare a orașului și să atragă atenția în ceea ce privește aruncarea necontrolată a deșeurilor.

Pentru această ediție, municipalitatea pietreană va achiziționa puieți de arbuști ornamentali ce vor fi distribuiți asociațiilor de locatari după data de 11 aprilie la foișorul din parcul Tineretului. Se vor achiziționa deasemenea puieți de arbori si arbuști ce vor fi plantați împreună cu instituțiile și organizațiile ce se vor alătura campaniei.

Vă invităm să vă alăturați demersului nostru pentru a ne păstra statutul de oraș verde și curat!

„Ne mândrim cu statutul de Perlă a Moldovei care este confirmat de locul fruntaș la nivel național pe care îl ocupă Piatra-Neamț în sondajele privind curățenia orașului. Am dovedit că putem fi un exemplu și vom acorda în continuare atenție deosebită curățeniei și aspectului estetic al orașului. La această ediție a campaniei vom implica într-o foarte mare măsură și asistații sociali care trebuie să presteze ore de muncă în folosul comunității” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Toţi cei care doresc să se alăture campaniei, persoane fizice, sunt rugaţi să ia legătura cu preşedinţii asociaţiilor din care fac parte. De asemenea, ONG-urile şi agenţii economici care nu s-au înscris deja în campanie şi doresc să o facă sunt rugaţi să apeleze numărul de telefon 0233210872.

 

piatra curata 2018

 


Admin
de Admin aprilie 2, 2018 15:31
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]